یکی از محصولاتی که امروزه تنوع زیادی در فناوری و تولید آن ایجاد شده است دیتا ویدئو پروژکتور است. پروژکتور در واقع دستگاهی است که سیگنال های تصاویر دریافتی را پروجکت میکند و با استفاده از لنزی که در درون آن قرار دارد نور حامل تصاویر را بر روی پرده یا دیوار نمایش می دهد، یعنی عملی برعکس دوربین عکاسی که نور را از بیرون گرفته و به داخل میتاباند.
راهنمایی برای خرید ویدئو پروژکتور جیبی
تقریباً میتوان گفت که آخرین نسل از ویدئو پروژکتورها، پروژکتورهای جیبی هستند، البته با احتساب پروژکتورهای پیکو و گوشیهای همراهی مانند Samsung Galaxy Beam که خودشان پروژکتور دارند. عنوان جیبی برای این نوع از دیتا پروژکتورها به این معناست که به اندازه ای کوچک هستند که میتوان به راحتی حملشان کرد و خیلی از آنها به اندازهی یک کف دست یا کم و بیش کوچکتر یا بزرگتر از این اندازه هستند. پروژکتورهای پرتابل یا جیبی (Pocket) دارای چند ویژگی عمومی میباشند: باتری داخلی و قابل شارژ، قابلیت حمل و حجم کم و برخورداری از LED در پرتاب نور و اما عمومیترین عیب یا محدودیت آنها نداشتن لنز زوم است، یعنی کاربر برای تغییر اندازهی تصویر مجبور است محل ویدئو پروجکشن را به عقب یا جلو تغییر دهد. اگر به دنبال خرید ویدئو پروژکتور جیبی هستید پیش از هر کاری لازم است به محدودیتها و مزیتهای آن واقف باشید همانطور که به چند مورد از آنها در بالا اشاره شد.
ویدیو پروژکتورهای جیبی روز به روز در حال کوچکتر شدن هستند تا جایی که یک از مدل از آنها را به نام UO Smart Beam Laser با اندازه ای معادل 2/2 اینچ، میتوان یکی از کوچکترین دیتا پروژکتورهای جهان دانست. قابلیت فوکوس لیزری اتوماتیک از مزیت های دیگر این محصول است. نوع دیگری که در واقع میتوان آن را یک پروژکتور اندرویدی هم نامید پروژکتور ZTE SPro 2 است که دارای صفحه نمایشی به اندازهی 5 اینچ است و غیر از قابلیت های یک ویدیو پروژکتور همهی ویژگیهای یک گوشی هوشمند را داراست. تا جایی که میتوان با استفاده از آن به اینترنت پرسرعت نیز متصل شد و وبگردی کرد...
|